Στο ηλεκτρονικό Μητρώο μπήκε η Αργώ

Στο ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ μπήκε η Αργώ Βόλου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό στα μέλη μας, στους αθλητές -τριες, στους φίλους γονείς και στους φιλάθλους του συλλόγου μας, την εγγραφή της ομάδας μας στο “Ηλεκτρονικό Μητρώο” νόμιμων Αθλητικών Σωματείων της Ελλάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τα σωματεία να διαθέτουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α για να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής. Μετά την άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ για εμάς η εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ ήταν μονόδρομος. Όλα τα μέλη του Δ.Σ μπήκαν στη διαδικασία συγκέντρωσης πλήθος δικαιολογητικών από το Πρωτοδικείο Βόλου, Περιφέρεια, ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΚΕΛ, ΙΚΑ και Εφορία που αποδείκνυαν τη νομιμότητα λειτουργίας του σωματείου. Η οριστική υποβολή της αίτησης του συλλόγου μας έγινε στις 27/11/2020 αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα (επτά σελίδες αίτηση) και στις 17/12/2020 επετεύχθη η εγγραφή μας.

Έτσι λοιπόν πράξαμε αυτό που οφείλαμε απέναντι στους γονείς που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά των ακαδημιών στο Σύλλογο μας τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων μας και στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά η ανθρωπότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις