Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός Βόλου 3-0 τον Τοξότη

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Βόλου άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κέρδισε δίκαια 3-0 τον Τοξότη, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Ωστόσο το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, βάσει της ποιότητας του ρόστερ και της δυναμικής του συλλόγου.

Το ματς

Στο 4ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Σκοπελίτης έκανε τη σέντρα ο Μπράνος ενώ έδειχνε ότι ελέγχει την μπάλα, αυτή του έφυγε από τα χέρια και από κοντά ο Παπακώστας δεν μπόρεσε με προβολή να ανοίξει το σκορ.

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους και τους γηπεδούχους να αμύνονται συνεχίστηκε το παιχνίδι στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Στο 16’ οι ερυθρόλευκοι σπατάλησαν ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Μπλατσέρη με κοντινή προβολή αλλά υπό πίεση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπράνου.

Στο 32’ ο Κακάμης κέρδισε πέναλτι όταν σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι αμυντικού του Τοξότη με τον κ. Τασιόπουλο να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μπλατσέρη όμως ο Μπράνος με τα πόδια κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Πετράκος γέμισε στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, ο Κούλπας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Παπακώστας με δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μπράνου να αποκρούσει.

Στο 3ο λεπτό της επανάληψης ο Τοξότης απείλησε με ισοφάριση όταν σε κόντρα επίθεση, ο Δεμίρης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα αριστερά, όμως προτίμησε να πασάρει αντί να εκτελέσει με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα του Ολυμπιακού που είχε επιστρέψει.

Στο 55’ ο Ολυμπιακός Βόλου ξανακέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλατσέρη, μία απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες του Τοξότη. Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβα ο Πετράκος, στέλνοντας τον Μπράνο αριστερά και την μπάλα στη δεξιά γωνία.

Ο ήδη αργός ρυθμός του αγώνα μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, κατέβασε κι άλλες στροφές με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Κατσαγεωργίου στο 88’.

Τοξότης (Θ. Χρυσοχού): Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου (73’ Γερακίνης), Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Κόφφας (64’ Παπουτσής), Μπραχόλι, Δεμίρης (64’ Πάσχος), Κωνσταντάκος (73’ Βλάχος), Βαλωτής

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης (72’ Σταυραντώνης), Καμπέρης Κ.Σ., Παπακώστας, Κούλπας (72’ Παπαδήμος), Γκαλίτσιος, Πετράκος (70’ Κατσαγεωργίου), Θ. Κυρίτσης, Μπλατσέρι (57’ Τζέκα), Σκοπελίτης, Σέττος (70’ Καρατσόλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις