Στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου ο Νταμιάν Σίλβα

Στην τελική ευθεία του μεταγραφικού της σχεδιασμού μπαίνει η Νίκη Βόλου και όπως γράψαμε χθες, φουλάρει για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου κι ενός σέντερ φορ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο “εκλεκτός” για τη θέση “6” της Νίκης, είναι ο Νταμιάν Σίλβα που την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Καλλιθέα. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ανήκει στον αθηναϊκό σύλλογο ωστόσο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να μείνει ελεύθερος.

Εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με την Καλλιθέα η Νίκη προβάλει ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων της SL2 που έχουν καταθέσει δελεαστικές προτάσεις στον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή.

Ο Νταμιάν Σίλβα είχε μία γεμάτη χρονιά στην Καλλιθέα με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο, αποτελώντας βασικό γρανάζι της μηχανής του Αλέκου Βοσνιάδη γαι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Νότιο όμιλο.

Βασικός ήταν και στον Ηρακλή, στον ενάμιση χρόνο που ο Ουρουγουανός φόρεσε τη φανέλα του, καταγράφοντας συνολικά 36 συμμετοχές με τέσσερα γκολ.

Εφόσον η Νίκη πείσει τον Νταμιάν Σίλβα να φορέσει τα κυανόλευκα, ο άξονας της ομάδας αποκτά μία λύση από το πάνω ράφι, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Παύλου Κυριακίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις