Τέλος ο Μανωλάς από τον Ιωνικό

Κάτι λιγότερο από έναν χρόνο κράτησε η θητεία του Κώστα Μανωλά στον Ιωνικό, με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να γνωστοποιείται την Τετάρτη (23/10).

Ο 25χρονος στόπερ, που είχε ενταχθεί στους Νικαιώτες τον περασμένο Δεκέμβριο, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη και είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά. Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τον Κώστα για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, προέκυψε διπλό πρόβλημα εν όψει του κυριακάτικου (27/10) εντός έδρας αγώνα με τον Ιάλυσο, καθώς έπαθαν θλάση ο Παπατζίκος και ο Μακρίδης.

Ο πρώτος έπαθε τη ζημιά στον δεξιό δικέφαλο και θα μείνει στα… πιτς για περίπου 15-20 ημέρες, ενώ ο Μακρίδης τραυματίστηκε στον λαγονοψοΐτη και τέθηκε νοκ άουτ για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Από την πλευρά τους, Πατσατζόγλου και Κολλαράς συνέχισαν τα προγραμματά τους κι ενώ βρίσκονται στη διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις