Τα συγχαρητήρια των προπονητών στον Ολυμπιακό, στον Αρσένο και σε όλους τους πρωταθλητές της ΕΠΣΘ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση σε όλες τις ομάδες που κατάφεραν και κέρδισαν την άνοδο στα τοπικά πρωταθλήματα, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.

Αναλυτικά:

Ο Σ.Π.Π.Ν. Μαγνησίας θα ήθελε μετά το τέλος όλων των πρωταθλημάτων, να συγχαίρει την ΕΠΣΘ για την διοργάνωση όλων των πρωταθλημάτων, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον προπονητή του, Στέλιο Αρσένο για την κατάκτηση του Ντάμπλ και την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία,

Τις πρωταθλήτριες ομάδες Μυρμιδόνες Πλατάνου και τον συνάδελφο Θοδωρή Σκούρα και Α.Σ. Μικροθηβών και τον συνάδελφο Αριστείδη Γιαννούτσο όπως και τις ομάδες Δήμητρα ευξεινούπολης με προπονητή τον Νικόλαο Βούλγαρη ,Δάφνη με προπονητή τον Δημοσθένη Κουκουβίνο,Αγία Παρασκευή και τον συνάδελφο Στέλιο Μαλακασιωτη , Ηρακλή και τον συναδελφο Κυριάκο Κοκκινάκη για την άνοδο τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες!

Ακόμη θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους συναδέλφους μας που εργάζονται στα τμήματα υποδομών- σχολών-ακαδημιών της Μαγνησίας,τους μικρούς αθλητές τις διοικήσεις των αλλά και πάνω από όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Και τέλος να συγχαρούμε το προπονητικό τιμ των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ και τον υπεύθυνο προπονητή κύριο Καλλιακούδα Γεώργιο για την πολύ καλή παρουσία όλων των τμημάτων στα πρωταθλήματα !!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις