Τα φώτα στη μάχη του «Βικελίδης» – Δοκιμασία για ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

H αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:00, Cosmote Sport1), όπου ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και να επανέλθουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Γκόμεθ ψάχνει ακόμα μία μαχητική εμφάνιση φέτος κόντρα στους “μεγάλους”, με στόχο αυτή τη φορά να συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Νοκ άουτ για τον ΠΑΟΚ οι Ζίβκοβιτς και Τόμας, ενώ για τον Βόλο απουσιάζει ο Ντε Καμπς.

Η συνέχεια δίνεται στο “Βικελίδης”, με το σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (20:00, Novasports Prime). Αμφότεροι από άσχημα αποτελέσματα, οι μεν Κίτρινοι έρχονται από την ήττα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (3-2), που ήταν η δεύτερη σερί απώλειά τους, ξανά μάλιστα με ανταγωνιστή στη μάχη της Ευρώπης, ενώ οι Πειραιώτες από την αναπάντεχη γκέλα με τον Παναιτωλικό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Μασούρα και Ρέτσο, ενώ για τον Άρη μπήκε στα “πιτς” ο Φαμπιάνο.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στο Αγρίνιο, με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (20:30, Cosmote Sport1), όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για τους Αρκάδες ο Κλοντ Μακελελέ. Η ομάδα του Πετράκη έρχεται από το μεγάλο αποτέλεσμα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και πηγαίνει με φουλ ψυχολογία, αλλά χωρίς εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα εδώ και οκτώ χρόνια!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις