Τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Βλάχο κλείνει η Νίκη Βόλου

Μετά τους Αδάμ Κούφα και Γιοάν Μπαρέτ που παρότι δεν έχουν ανακοινωθεί αναμένεται να αποτελέσουν τους δύο από τους κεντρικούς αμυντικούς της Νίκης Βόλου, ακόμη ένας στόπερ έχει συμφωνήσει να φορέσει τα κυανόλευκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, πρόκειται για τον Σπύρο Βλάχο, ο οποίος είναι γεννημένος στις 19/1/1996 στην Αθήνα. Πέρασε από την Ακαδημία του Ατρόμητου προτού ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον Φωστήρα. Έχει καταγράψει συνολικά 118 συμμετοχές στη Β‘ κατηγορία στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της καριέρας του μεταξύ του Αιγινιακού, της Σπάρτης, του Απόλλωνα Πόντου, της ΑΕ Καραϊσκάκης (16), Αιγάλεω (47) και Καλλιθέας (25). Στις εφτά συμμετοχές του την προηγούμενη σεζόν με την πρωταθλήτρια Καλλιθέα, σημείωσε και δύο τέρματα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα είναι ο τελευταίος που θα αποκτηθεί γι’ αυτή τη θέση καθώς αναμένεται η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ με τον οποίο θα συμπληρωθεί η τετράδα.

Η Βιργινία υποδέχεται στην παρέα της τον ποδοσφαιριστή της Athens Kallithea FC, Σπύρο Βλάχο! Ήξερε από πάντα ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο; Ποιος είναι ο καλύτερος αγώνας που έχει ζήσει μέχρι στιγμής;☝🏼 (aired 20/2/24)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις