“Τρέχουν” τα έργα στο “Π. Μαγουλάς” – Το χρονοδιάγραμμα (video)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο “Π. Μαγουλάς” ώστε η Νίκη Βόλου να μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο νέος χλοοτάπητας αναμένεται να τοποθετηθεί τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά τη μεταφορά του πλαστικού τάπητα στο βοηθητικό του ΟΣΕ, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ώστε να υπάρξει η κατάλληλη υποδομή για να τοποθετηθεί ο νέος, έτοιμος χλοοτάπητας. Ένας περίπου μήνας είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο, μετά την τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή της κερκίδας όπου βρίσκονταν η Θύρα 3. Σύμφωνα με το πλάνο η κερκίδα θα είναι υπερυψωμένη όπως αυτή από την πλευρά της Μαιάνδρου ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν χώροι απαραίτητοι για ένα λειτουργικό γήπεδο. Αν η Περιφέρεια κινηθεί σύντομα όσον αφορά τα γραφειοκρατικά θέματα, η κερκίδα δεν αποκλείεται να είναι έτοιμη πριν την αλλαγή του χρόνου.

Στα σχέδια υπάρχει και η κατασκευή κερκίδας στην πλευρά της οδού Μαιάνδρου ώστε να ενωθεί με την υπάρχουσα και να αυξήσει την χωρητικότητα του γηπέδου.

Οι άνθρωποι της Νίκης ευελπιστούν πως οι δεσμεύσεις των βουλευτών της Κυβέρνησης και του κ. Κουρέτα θα τηρηθούν ώστε σύντομα η Νίκη επιστρέψει στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις