Φεράρι: «Στόχος του Βόλου η Ευρώπη»

Για τη συμφωνία του με τον Βόλο, την απώλεια του Κυπέλλου με τον Άρη και τους στόχους του με την ομάδα της Μαγνησίας μίλησε Φράνκο Φεράρι στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Τη συμφωνία με Βόλο: «Είναι μια νέα περιπέτεια. Επιστρέφω πιο έμπειρος και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συναντώ μια ομάδα καλύτερη και με καλύτερες εγκαταστάσεις». 

Τη δεύτερη του χρονιά στην Ελλάδα: «Ήταν η καλύτερη στην Ελλάδα αλλά δεν έχει αξία να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Συγκεντρώνομαι σε αυτό που έχω μπροστά μου».

 

Την απώλεια του Κυπέλλου: «Ήταν κρίμα. Δεν πετύχαμε το στόχο μας να πάρουμε το Κύπελλο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ο Άρης πρέπει να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει τους στόχους που θέλει να εκπληρώσει».

Τους στόχους του με τον Βόλο: «Με ενδιαφέρει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να πάρει καλά αποτελέσματα και γιατί να μη διεκδικήσει και μια θέση στην Ευρώπη».

Τι θα ήθελε να ξεχάσει και τι κρατά από την παρουσία του στον Άρη: «Θέλω να ξεχάσω τον τελικό Κυπέλλου. Στεναχωρήθηκε πολύ κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Κρατάω αυτό που ζήσαμε όταν προκριθήκαμε στον τελικό, τις σχέσεις που ανέπτυξα γιατί έκανα καλές φιλίες, και κάποιες ιδιαίτερες στιγμές για εμένα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις