Φουριόζα στα προημιτελικά η εθνική πόλο, 9-8 την Ιταλία | Τα highlights

Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε έναν αγώνα που κράτησε σε αγωνία τους θεατές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατάφερε να επικρατήσει της Ιταλίας με 9-8. Οι δύο αντίπαλοι αντάλλαξαν συνεχώς τα χτυπήματα, με το σκορ να αλλάζει διαρκώς.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά γρήγορο και με πολλές ανατροπές. Οι δύο ομάδες έδειξαν εξαιρετικό πάθος και αποφασιστικότητα, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι Ιταλοί ήταν ισάξιοι αντίπαλοι και δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να ξεφύγει στο σκορ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους Έλληνες να δείχνουν μεγαλύτερη ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές. Ο Αργυρόπουλος ξεχώρισε με την εξαιρετική του απόδοση, ενώ καθοριστική ήταν και η συνεισφορά του Φουντούλη.

Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δεν νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ (19:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου.

Κορυφαίοι για την Εθνική ήταν ο Στέλιος Αργυρόπουλος (τέσσερα γκολ) και ο Μάνος Ζερδεβάς (14 αποκρούσεις).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις