Φυσιολογική ήττα για τον Ολυμπιακό Β. στο Ρύσιο

Με ένα εντελώς ανανεωμένο και νεανικό σχήμα (τέσσερις νεάνιδες, πέντε κορασίδες και μία παγκορασίδα) ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε φυσιολογικά στη Θεσσαλονίκη από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με σκορ 74-36.

“Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των νεαρών κοριτσιών της ομάδας μας. Να φανταστείτε πως η μεγαλύτερη είναι μόλις 17 ετών και η μικρότερη 12. Ο κορμός της φετινής μας ομάδας είναι οι παίκτριες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Κ21, αφού από την περσινή γυναικεία παρέμεινε μόλις η 17χρονη Αρτεμισίου στο ρόστερ.

Ήδη, ενισχυθήκαμε με την Εύη Χαβαλέ (δεν ήταν έτοιμο το δελτίο της), ενώ θα γίνουν άλλες τέσσερις με πέντε προσθήκες. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα κατέβει ν’ αγωνιστεί κανονικά στην Α2 Εθνική κατηγορία” δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. Κώστας Δέρβος.

Στο σημερινό ματς πλην της νεάνιδας Αρτεμισίου που είχε αγωνιστεί και πέρυσι, όλες οι άλλες αθλήτριες που προέρχονται από την υποδομή και την Κ21, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε κύπελλο γυναικών. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως αγωνίστηκε και η 12 χρονη Βασιλική Σιουμουρέκη, αφήνοντας μάλιστα καλές εντυπώσεις

Διαιτητές: Λαδάς-Θεοδωρίδης.

Δεκάλεπτα:25-2, 40-13, 54-23, 74-36.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Μύρβαλη-Καμπίτση): Κανέλογλου 4, Εμμανουηλίδου 3(1), Κωστανάκη 3, Τσαλή 3, Πασιούδη 8, Κουλακιώτη 5, Καλομιτσίνη 8, Τζίκου 6, Τζιότζιου 24, Τσελεμπή 8, Νάστου 4.

Ολυμπιακός Βόλου (Δέρβος): Αρτεμισίου 12, Κανελλοπούλου 4, Λιόλιου 4, Τζανετοπούλου, Παρασχάκη 7(1), Γκέτσιου 2, Γκρίνια, Σιουμουρέκη 2, Στάμου 5.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις