Χαλάστρα… για τη Νίκη

Το «καμπανάκι» της ήττας στην Κρύα Βρύση, έγινε «καμπάνα» στη Χαλάστρα

Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Καμπανιακό, στη Χαλάστρα.

Το «καμπανάκι» της ήττας στην Κρύα Βρύση, έγινε «καμπάνα» στη Χαλάστρα καθώς οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν πραγματοποιώντας μία ακόμη κακή εμφάνιση από μία ομάδα που έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια διότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του, κέρδισαν τις μονομαχίες και δεν άφησαν τους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Το 1-0 έκανε ένας πρώην παίκτης της Νίκης που ανακοινώθηκε από τον Καμπανιακό λίγα 24ωρα πριν τη σημερινή αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Ραφαήλ Πέττας με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ στο 48’, αφού βρέθηκε στη σωστή θέση για να πάρει το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κωτσόπουλου και την προσωρινή απόκρουση του Σούλη. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φροσύνης στο 79’ με σουτ από κοντά.

Η Νίκη καλείται πλέον να ανασυνταχθεί το συντομότερο δυνατό, να σηκώσει κεφάλι και να βρει τον τρόπο να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Καμπανιακός (Κ. Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος (88’ Διαμαντόπουλος), Σαρβανίδης (88’ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλαράς, Καθάριος (32’ Πέττας), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (77’ Μανιός), Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεργιανός

Νίκη Βόλου (Στ. Ξηροφώτος): Σούλης, Οικονομόπουλος, Γκαντέλιο, Κούφας (75’ Βερνάρδος), Βλάχος, Σίλβα, Σαλαμούρας (54’ Λίταινας), Σπυρίδης (54’ Δούμτσης), Αρίας (80’ Ματάους), Τσιλιγγίρης, Τζιώρας (80’ Εντ Κάρλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις