Χωρίς Γκίκα με Ολυμπιακό Βόλου ο ΓΣ Αλμυρού

Το τελευταίο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνει αύριο Κυριακή 14/4 στις 16.00 ο ΓΣ Αλμυρού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει εδώ και δύο αγωνιστικές την παραμονή τους στην κατηγορία και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, απέναντι σε μια ομάδα που έχει το μεγάλο κίνητρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μία απώλεια θα έχει ο Γ.Σ. Αλμυρού στο αυριανό ματς, αλλά πολύ σημαντική. Πρόκειται για τον Ηλία Γκίκα, που το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένος. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας και έτσι τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Ο Γκίκας ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας στο ενεργητικό του 19 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για αύριο είναι 17 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι:

Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις