Χωρίς Καραμανλή ο Θησέας την Κυριακή με Πανσερραϊκό για το Κύπελλο

Την υπέρβαση θέλει να κάνει την Κυριακή (26/9, 16.00) ο Θησέας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στη Νεάπολη. Η ομάδα της Αγριάς έχει δύσκολο έργο, ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Σταματίου θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.

Οι Σερραίοι θα αγωνιστούν με τον… αέρα του φαβορί, ως επαγγελματική ομάδα, με τον Θησέα να στερείται και της φυσικής του έδρας που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Γι’ αυτό και ορίστηκε το στάδιο της Νεάπολης για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ο Λάζαρος Καραμανλής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Θησέα στο αυριανό παιχνίδι. Φυσικά απών θα είναι και ο μόνιμα τραυματίας Αλέξανδρος Σιώμος, με την επιστροφή του να υπολογίζεται προς το τέλος του 2021.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και συγκεκριμένα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Κοντοστάθης, Σπύρος Γκάγκας, Βασίλης Δημουλάς, Μάνος Ιακωβίδης, Θόδωρος Κουκουτής, Χρήστος Σπαθής Γιώργος Αλεξίου, Μάκης Δουλάς, Άγγελος Αλμπανίδης, Μάριος Παπαδήμας, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Γιάννης Κουτσούκης, Δημήτρης Λίτσος, Αποστόλης Τσιανάκας, Αποστόλης Χατζητρακόσιας, Μάριος Φουρκιώτης, Φώτης Καρατσόλης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις