Ντόστανιτς: «Δεν είμαι μαλ…ας»

Στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τα Τρίκαλα, αναφέρθηκε ο Ντόστανιτς μετά τη νίκη επί του ΑΟΧ Κισσαμικού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΤ:

“Αυτή τη στιγμή το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, την χρειαζόμασταν αυτήν την νίκη, έχουμε καλή ομάδα και θέλαμε την νίκη με καλή εμφάνιση».

Μίλησε ακόμη για την πίστη που πρέπει να έχουν οι παίκτες του: «Είναι αμαρτία από τον Θεό να δουλεύουμε τόσο σκληρά και να μην παίρνουμε τίποτα. Θεωρώ ότι πρέπει να πιστεύουν και οι παίκτες στις δυνάμεις τους αλλά και όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να πάμε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τις αλλαγές που έκανε σημείωσε: «Όλοι οι παίκτες παίρνουν τις ευκαιρίες τους, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Ο Τριανταφυλλάκος δε έπαιζε γιατί δεν έτοιμος, όσοι είναι έτοιμοι θα παίζουν».

Τέλος για τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να αποχωρεί από την ομάδα είπε: «Δεν είμαι μαλ…ας. Βλέπω τα γράφεται. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, η ομάδα είναι υπεράνω όλων και όχι ο Ντόστανιτς. Εμένα με ενδιαφέρει να τα δίνουν όλα οι παίκτες στο γήπεδο, όχι να κερδίζω χρόνο εγώ και όλοι γύρω να βοηθούν για να επιτευχθεί ο στόχος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις