«”Δούρειοι Ίπποι ο Άρης και η Λαμία – Δικαιούται το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Εκρηκτικές δηλώσεις έκανε για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στις τοποθετήσεις του. Ο διάσημος ποινικολόγος χαρακτήρισε Δούρειους Ίππους τον Άρη και τη Λαμία και υποστήριξε, ότι στα παιχνίδια με την ΑΕΚ παίζονται φιλικά. Παράλληλα είπε, ότι η κυβέρνηση δεν ενεργοποιείται για όσα κατήγγειλε και τόνισε, ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα.

«Ο Άρης με τη Λαμία ουσιαστικά λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι απέναντι στις άλλες ομάδες. Σακατεύουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Κοιτάξτε τον Μπερνάρ που τραυματίστηκε. Κοιτάξτε τη σύνθεση του Άρη και της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΚ. Κοιτάξτε την εξαφάνιση παικτών στα ημίχρονα. Δεν έχω ξανακούσει ημίχρονο να διαρκέσει μισή ώρα όπως συνέβη στο Άρης-ΑΕΚ. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’αυτό και είπα, ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα, όπως δικαιούται και ο Ολυμπιακός, να υπερηφανεύεται, ότι παίζει ένα κανονικό πρωτάθλημα, ένα κανονικό γύρο πλέι οφ, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ, η οποία παίζει φιλικά παιχνίδια. όταν παίζει με Λαμία και Άρη.

Η Λαμία παίζει με μικρά παιδιά, με κάτι Παναγίδηδες, με κάτι τερματοφύλακες πρώτη χρονιά. Στο ημίχρονο τους βγάζει και αυτούς. Αυτό όμως δεν ενεργοποιεί την κυβέρνηση. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είπε προχθές, ότι ο Ολυμπιακός κόντρα σε αυτήν την ΕΠΟ και κόντρα σε αυτήν την κυβέρνηση θα κατακτήσει Κύπελο Ευρώπης. Η διαφορά είναι, ότι κάποιοι παρεξήγησαν τα λόγια του. Δεν είναι ο Ολυμπιακός πολιτικός φορέας. Όμως έχει απαιτήσεις ο Ολυμπιακός και θα ήθελα να καταθέσει ο κ. Σαββίδης και ο κ.Γκαγκάτσης που κάνει κουμάντο εδώ. Να καταλάβουν, ότι το ποδόσφαιρο είναι κορυφαίο κοινωνικό αγαθό. Δεν είναι δυνατόν ένας αγράμματος με μία εγκληματική οργάνωση που ελέγχει το ποδόσφαιρο ακόμα και στη Γ’Εθνική και τα μικρά πρωταθλήματα να ελέγχει το ποδόσφαιρο και κανείς να μην ενεργοποιείται. Εμείς δεν ξεχνάμε τον στόχο που έχουμε», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις