Συνεχίζει στον Μακεδονικό ο Μαλεζάς: «Ένα βήμα παραπάνω»

Με τον Στέλιο Μαλεζά στο τιμόνι συνεχίζει και τη νέα σεζόν ο Μακεδονικός. Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, Στέλιο Μαλεζά!

Ο 39χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «πράσινους» στις 3 Σεπτεμβρίου, με στόχο να τους οδηγήσει στην ασφάλεια των play-off, στην πρώτη του απόπειρα σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας ανδρών μετά την θητεία του στην Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μερικούς μήνες αργότερα, ο Μακεδονικός πανηγύρισε την είσοδο του στην 5άδα του Βορείου Ομίλου της Super League 2, ακολουθώντας μια πορεία που τον έφερε στην 3η θέση, την υψηλότερη που κατακτά στα εθνικά πρωταθλήματα από την σεζόν 1985/86! Μάλιστα, ο Στέλιος Μαλεζάς ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του και τους αρχηγούς των ομάδων του ομίλου ως ο «Καλύτερος Προπονητής στον Α Όμιλο»!

Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, ο Κατερινιώτης προπονητής συνέβαλε στην προώθηση και υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τρεις ποδοσφαιριστές της περυσινής Κ19 (από την προηγούμενη σεζόν είχε υπογράψει επαγγελματίας και ο Γρηγοριάδης), χαρίζοντας όχι μόνον ντεμπούτο αλλά και συμμετοχές σε Χερίδη, Γρηγοριάδη, Μαργαριτίδη και Βλάχο!

Σε σύνολο 31 αγώνων με τον Μακεδονικό, ο coach Μαλεζάς κατέγραψε 9 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες, συμπεριλαμβανομένου και του αποκλεισμού από το Αιγάλεω στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέλιο Μαλεζά υγεία και επανάληψη της πολλαπλής επιτυχίας που κατέγραψε ήδη στον «πράσινο» πάγκο!

Μετά την συμφωνία του με την διοίκηση, ο 39χρονος προπονητής παραχώρησε δήλωση στο makedonikos.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη όπως και το staff και τους παίκτες για τη φετινή πορεία της ομαδας. Με τη συμπαράσταση όλων και τη βελτίωση της οργάνωσης μας, να πάμε ένα βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις