Διπλή ανανέωση για τον Ρήγα Φεραίο

Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό Χρήστο Σπαθή, ο Ρήγας προχώρησε σε δύο ακόμη συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν και πέρυσι τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο. Ο λόγος για τους Λεονί Χότζα και Παναγιώτη Αποστολίδη

“Στο Ρήγα Φεραίο δουλεύουμε με αφοσίωση στο πλάνο που σχεδιάσαμε αμέσως μετά την εκλογή μας στο Διοικητικό συμβούλιο, το οποίο δεν είναι άλλο από το να διατηρήσουμε τον βασικό “σώμα” της ομάδας και να “μπουστάρουμε” τα παιδιά που βοήθησαν πέρυσι.

Έτσι λοιπόν βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τα αθλητικά τους προσόντα αλλά και με σκληρή δουλειά κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Λάκη Μπακάλη και να έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα.

Ο λόγος για τους 24χρονους ποδοσφαιριστές Λεονί Χότζα και Παναγιώτη Αποστολίδη.

Ο ακραίος αμυντικός Λεονί Χότζα, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών μας, ενώ εδώ και οκτώ χρόνια αποτελεί σημαντική μονάδα για το σύλλογο.

Ο χαρισματικός αμυντικός από τον Ριζόμυλο, Παναγιώτης Αποστολίδης,ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΦΘ Αγχιάλου, τον Θησέα Αγριάς αλλά και τον Αστέρα, αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα.

Λεονί και Παναγιώτη, ελπίζουμε και φέτος η παρουσία σας στον Ρήγα Φεραίο να μας δικαιώσει!

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και φυσικά χωρίς τραυματισμούς!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις