Στη Φινλανδία ο Κώστας Μπράτσος

Ο Βολιώτης προπονητής, Κώστας Μπράτσος κάνει το πρώτο του βήμα στο εξωτερικό, καθώς υπέγραψε στην Όουλου της Φινλανδίας.

Μετά την αποχώρηση του από την Κηφισιά ο Κώστας Μπράτσος «ψάχτηκε» για την πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό και βρήκε την επόμενη προπονητική του στέγη στη Φινλανδία. Για την ακρίβεια ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε στην Όουλου, η οποία μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο 47χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν για την επόμενη σεζόν. Στο επιτελείο του θα είναι ο άμεσος συνεργάτης  του Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος και ο αναλυτής Γιάννης Αμανατίδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη σελίδα της νέας του ομάδας ο κόουτς Μπράτσος ανέφερε:

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του AC Oulu και τον αθλητικό διευθυντή. Παρατήρησα πολύ γρήγορα ότι οι στόχοι και οι δυνατότητες του συλλόγου είναι πανομοιότυποι με τους δικούς μου. Ξέρω για την πόλη ότι είναι ένα όμορφο μέρος.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και μου αρέσει να αφήνω τις πράξεις μου να μιλάνε για μένα. Αυτή τη στιγμή, ανυπομονώ να φορέσω μια φόρμα με το λογότυπο AC Oulu και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις