Δεύτερη μεταγραφή για Νέα Αρτάκη – Τέσσερις ανανεώσεις

Στη δεύτερή του προσθήκη και στις πρώτες του ανανεώσεις προχώρησε ο ΑΟ Νέας Αρτάκης. Συγκεκριμένα μετά την απόκτηση του Μιχάλη Καλλέργη και την ανακοίνωση του Γιώργου Κούτση στο τιμόνι, η ομάδα από την Εύβοια ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοαμυντικού Παύλου Διονυσόπουλου καθώς και τις ανανεώσεις με τους: Κωνσταντίνο Τσούπρο, Δημήτρη Στασινόπουλο, Βαγγέλη Παπαδάκη και Δημήτρη  Ντουμάνη.

Η ανακοίνωση για τον Διονυσόπουλο:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Διονυσόπουλου Παύλο.
Ο Παύλος Διονυσόπουλος ( γεννηθείς το 2003 ) αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και την περυσινή χρονια αγωνίστηκε με την ομαδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ στην Γ’ Εθνικη.
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Πανηλειακού και εν συνεχεία αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ15,Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Μάλιστα την ίδια εποχή κληθηκε στην προεπιλογή της εθνικής παίδων και να επιστρέψει στον Πανηλειακό.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.

Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της επιταχυμένης συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές ΤΣΟΥΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ και τον τερματοφυλακα ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ποδοσφαιρικη χρονια 2024-2025.
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις