Από τον Βόλο στον Παναιτωλικό ο Σιέλης

Ο Παναιτωλικός αφού προχώρησε στην ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο με τον Πέδρο Τορεχόν και απέκτησε τον Επαμεινώντα Παντελάκη, ήρθε σε συμφωνία και με τον Χρήστο Σιέλη.

Πρόκειται για τον 24χρονο Κύπριο κεντρικό αμυντικό, που τη τελευταία τριετία είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League με τον Βόλο. Την πρώτη χρονιά σε 7 παιχνίδια, τη δεύτερη σε 28 και την περσινή που ήταν η τρίτη του σε 23 με 2 γκολ.

Ο Σιέλης όταν θα φτάσει στο Αγρίνιο, για την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται να υπογραψεί διετές συμβόλαιο, ενώ τότε θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Με την απόκτηση και του πρώην κεντρικού αμυντικού του Βόλου, η διοίκηση του Παναιτωλικού ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις κινήσεις για την αμυντική της γραμμή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε μία μέρα όπου και οι άλλες δύο κινήσεις ήταν για τα μετόπισθεν.

Καταρχήν η παραμονή για έναν ακόμη χρόνο του Τορεχόν για να καλύπτει ο Αργεντινός μπακ/χαφ όλη την αριστερή πλευρά και ακολούθως αυτή του Παντελάκη για το κέντρο της άμυνας. Όπως ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Σιέλη σε συνδυασμό με την παρουσία του Ρουμάνου Σεμπάστιαν Μλάντεν που ανανέωσε, του Μάριου Οικονόμου αλλά και του Σέρβου Νίκολα Στάγιτς.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που δεν παρέμεινε ο Αλέξανδρος Μαλής ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Του διεθνή Γεωργιανού Τζίμι Ταμπίτζε που βρίσκεται στο EURO στα γήπεδα της Γερμανίας, με τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου να είχε κάνει κίνηση υπέρβασης για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της μετά την εξάμηνη παρουσία του αλλά και του Αργεντινού Μπρούνο Ντουάρτε έπειτα από το πέρας του ετήσιου δανεισμού του από τη Ντεπορτίβο Κουένσα.

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις