Φαβορί ο Ξηροφώτος για τον πάγκο της Νίκης Βόλου

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της, Αλέξη Παπακωνσταντίνου έδωσε το στίγμα της αγωνιστικής χρονιάς 2024-25. Ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ομάδας μίλησε για πρωταθλητισμό, θέτοντας ως στόχο η Νίκη να πρωταγωνιστεί μέχρι το τέλος και όχι μέχρι το Δεκέμβριο που συνέβη κατά κύριο λόγο τις προηγούμενες σεζόν.

Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κάνουν το πρώτο βήμα του σχεδιασμού, δίνοντας τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον νέο προπονητή. Οι προτάσεις εκπροσώπων προπονητών ξεπερνούν τις δέκα, ανάμεσά τους και γνωστά ονόματα που την προηγούμενη σεζόν κοουτσάριζαν ομάδες της Super League 2. Οι διοικούντες δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους απόφαση όμως η περίπτωση του Στέφανου Ξηροφώτου, τη δεδομένη χρονική στιγμή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να είναι ο νέος προπονητής των κυανολεύκων.

Ο Βολιώτης τεχνικός έχει συζητήσει αρκετές φορές με τους διοικούντες και χθες επισκέφτηκε το «Π. Μαγουλάς» για να εξετάσει τους χώρους που η Νίκη θα χρησιμοποιήσει είτε για τις προπονήσεις, είτε για ορισμένους αγώνες, όταν ολοκληρωθεί το έργο της αντικατάστασης του πλαστικού με φυσικό χλοοτάπητα.

Αν ο Στέφανος Ξηροφώτος αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυανολεύκων είναι πολύ πιθανό ο Παντελής Βαρβέκης να είναι ο βοηθός του, συνεχίζοντας την μεταξύ τους συνεργασία μετά απ’ αυτή στην Κ19 του συλλόγου.

Ο Χρήστος Τζιώρας συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό του ρόστερ επικοινωνώντας τόσο με τους μέχρι τώρα συμπαίκτες του αλλά και με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Αν τελικά η επιλογή της διοίκησης δεν είναι τελικά ο Στέφανος Ξηροφώτος τότε ο νέος τεχνικός θα συμμετέχει ενεργά στην επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας που θα συμμετέχει στον Βόρειο όμιλο της SL2, την περίοδο 2024-25

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις