Ο Δημήτρης Φραγκούλης νέος προπονητής στον Πύρασο

Ο Δημήτρης Φραγκούλης είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δανόπουλου στον πάγκο του Πυράσου και όπως αναφέρει η ανακοίνωση επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας για να ολοκληρώσει το έργο που έμεινε στη μέση το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Πυράσου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως υποδέχεται ξανά στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας τον Δημήτρη Φραγκούλη. Επιστρέφει ύστερα από μία σεζόν στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας για να ολοκληρώσει το έργο που αφήσαμε στη μέση το περασμένο καλοκαίρι…

Αφού άρχισε κι ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πύρασο, ο Δημήτρης Φραγκούλης σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, διπλωματούχος προπονητής UEFA A και της πρώτης σχολής φυσικής κατάστασης που έγινε στην Ελλάδα.

Άρχισε την προπονητική ως παίκτης-προπονητής στον Αλμυρό σε δύο θητείες, το 2010-11 εργάστηκε στην Δήμητρα Ευξεινούπολης που την ανέβασε στην Α’ Τοπική. Έμεινε στην ομάδα και την επόμενη σεζόν για έξι αγωνιστικές πριν φύγει για την Κέρκυρα λόγω δουλειάς.

Εκεί δούλεψε στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων, 2011-14, μετά για 2 έτη στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα Σούπερ Λίγκα, ήταν μέλος τωντεχνικών επιτελείων της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα Σούπερ Λιγκ από το 2016 έως το 2018, ενώ μετά για 4 έτη στον Θιναλιακό, νταμπλ σε τοπικό επίπεδο και Γ’ Εθνική.

Το 2022-23 βρέθηκε στον πάγκο του Πυράσου σε μια μεταβατική σεζόν μεγάλης ανανέωσης και χτισίματος ενός νέου ρόστερ από το μηδέν, ενώ τη σεζόν 2023-24 εργάστηκε στην Αγία Άννα την οποία οδήγησε στη 2η θέση της Α’ Τοπικής και στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία διοίκησης και προπονητή, θα γίνουν γνωστές οι συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Πύρασο και θα συνεχίσουν με την κυανόλευκη φανέλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις