Τα… ρέστα τους Γεωργία και Τσεχία, μάχη πρωτιάς ανάμεσα σε Πορτογαλία και Τουρκία, ματς χωρίς αύριο για Βέλγιο

Γεωργία -Τσεχία (EΡΤ 1 – 16:00)

Παρά τις αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις τους κόντρα σε Τουρκία και Πορτογαλία αντίστοιχα, Γεωργία και Τσεχία ξεκίνησαν με ήτταν τον όμιλο και θέλουν αποκλειστικά τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι ώστε να διατηρήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γεωργία (3-5-2): Μαμαρντασβίλι- Ντβαλί, Κάσια, Κβερκβέλια- Τσιταϊσβίλι, Κοχορασβίλι, Τσακβετάτζε ,Κακαμπάτσε- Κβαρατσχέλια,Μικαουτάτζε

Τσεχία (3-1-4-2): Στάνεκ- Κρέτσι, Χρανάτς, Χόλες- Σούτσεκ- Σουλτς, Ντουντέρα, Προβόντ, Τσουφάλ- Κούχτα, Σικ

Τουρκία – Πορτογαλία (ΕΡΤ 1 – 19:00)

Τουρκία και Πορτογαλία ξεκίνησαν με νίκη τις δικές τους υποχρεώσεις και το παιχνίδι μεταξύ τους ουσιαστικά μοιάζει σαν… τελικός για την πρώτη θέση.

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνάντηση μεταξύ της Τουρκίας και της Πορτογαλίας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι Ιβηρες έχουν κερδίσει τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση, χωρίς να δεχθούν ούτε ένα γκολ: 1-0 το 1996, 2-0 το 2000 και 2-0 το 2008.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τουρκία (4-2-3-1): Γκιουνόκ- Καντιόγλου, Μπαρντακτσί, Ακαϊντίν, Μουλντούρ- Αΐχάν, Τσαλχάνογλου-Γιλντίζ, Κοκσού, Γκιουλέρ- Γιλντιρίμ

Πορτογαλία (4-3-3): Κόστα-Κανσέλο, Ντίας, Πέπε, Νταλότ- Φερνάντες, Παλίνια, Βιτίνια- Λεάο, Ρονάλντο, Σίλβα

Βέλγιο – Ρουμανία (ΕΡΤ1 – 22:00)

Παιχνίδι χωρίς αύριο για το Βέλγιο, το οποίο αντιμετωπίζει την Ρουμανία και θέλει επιγόντως τη νίκη, μετά την ήττα από την Σλοβακία στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Από την άλλη, η ομάδα του Ιορντανέσκου ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνιση-επικράτησή της κόντρα στην Ουκρανία με 3-0.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση μεταξύ του Βελγίου και της Ρουμανίας σε μεγάλη διοργάνωση. Η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2012 και η Ρουμανία νίκησε με 2-1 στο Βουκουρέστι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βέλγιο (4-2-3-1): Καστέλς- Τεάτ, Βερτόνχεν, Φαές, Καστάνιε- Ονάνα, Τίλεμανς- Ντοκού, Ντε Μπρόινε,Τροσάρ- Λουκάκου

Ρουμανία (4-1-4-1): Νίτσα- Μπάνκου, Μπούρκα, Ντράγκουσιν, Ράτσιου -Ρους- Μιχαΐλα, Στάντσιου, Μάριν, Μαν- Ντράγκους

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις