«Αν θυμάμαι καλά ο Μπέος ήταν με τον Μελισσανίδη, πώς τον προωθεί ο Ολυμπιακός;»

Στράτος Γιδόπουλους: Ο γνωστός παράγοντας  μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις υποψηφιότητες για την προεδρία της Super League και συγκεκριμένα για τους Αχιλλέα Μπέο και Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.

«Εδώ υπάρχει μία διαφορά, ο Μπέος έχει δίπλωμα πανεπιστημίου στο ποδόσφαιρο και ο κ. Αλαφούζος στις καλές σχέσεις και στη… μουσική, είναι των καλών τεχνών. Το θέμα είναι πόσο έχεις ζυμωθεί από το ποδόσφαιρο. Για να διοικήσεις την λίγκα θέλει γνώσεις του ποδοσφαίρου. Ο Μπέος το έχει αυτό, αν και στο παρελθόν είχα κόντρες μαζί του. Ολοι οι άνθρωποι αξίζουν δεύτερες ευκαιρίες. Είναι εδώ και χρόνια δήμαρχος, τον πιστεύουν και κάνει καλά πράγματα για τον δήμο.

Αν θυμάμαι καλά ο Μπέος ήταν με τον Μελισσανίδη, πώς τον προωθεί ο Ολυμπιακός; Όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει όλα τα εφόδια να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ. Εγώ ρωτήθηκα και απάντησα αξιοκρατικά μόνο για το ποδόσφαιρο. Γιατί πάντα στο μυαλό μας να είναι ποιος είναι από πίσω; Την διοίκηση του ποδοσφαίρου πρέπει να την έχουν άνθρωποι ζυμωμένοι με το ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ, εγώ ήμουν στα γραφεία στις 10 το πρωί και έφευγα στις 21.00 το βράδυ. Στο ποδόσφαιρο είναι άλλη η φιλοσοφία.

Όπως όλοι οι καινούργιοι, έδωσε υποσχέσεις. Στις μεγάλες ομάδες πρέπει να πεις για πρωταθλητισμό. Τι θα πεις; Θα είμαι από πίσω; Όλα θα φανούν στο χόρτο. Όλες οι ομάδες έχουν στα συμβούλιά τους ιντριγκαδόρους, εμείς στην ΑΕΚ έχουμε περισσότερους που ασχολούνται με το… πίτσι πίτσι. Στην ΑΕΚ έχουμε μία εσωστρέφεια, κάποιοι θέλουν να έχουν λόγο για τα πάντα. Ολοι είναι προπονητές της εξέδρας. Ποιος είσαι εσύ να δώσεις οδηγίες στον πρόεδρο; Στην ΑΕΚ είναι λίγο πιο δυνατό αυτό».

Για τις φήμες ότι ο Μελισσανίδης θα είναι τους πρώτους μήνες κοντά στον Ηλιόπουλο επεσήμανε: «Εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος. Αν είναι κοντά θα του πούνε ότι είναι αχυράνθρωπος. Τον άκουσα, είναι ωραίος, αυταρχικός. Το τι θα υλοποιήσει και τι γνώσεις έχει, αυτό είναι δικό του θέμα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν καρτέλ, αλλά δεν μπορείς εύκολα να πεις τα βάζω με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ», είπε ο Στράτος Γιδόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις