Έτσι θα μπορέσουν να ψηφίσουν τα μέλη της Νίκης στις εκλογές του Σαββάτου (29/6)

Με ανακοίνωση της η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γ.Σ. της Νίκης Βόλου για τις εκλογές του Συλλόγου, το Σάββατο 29 Ιουνίου, διευκρινίζει πως δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα. Θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να ψηφίσουν στις εκλογές, το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση να διαγραφούν τα όποια χρέη των μελών, καταβάλλοντας το ποσό των 10€.
Παράβολο 10€ θα πληρώσουν και τα μέλη που θα θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Δ.Σ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για τις εκλογές της 29-06-2024
 ​Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 12-6-2024, ανακοινώνει ότι:
 1) Δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 29ης Ιουνίου 2024 ημέρα Σάββατο που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και ώρα 10:00 έως 17:00
2) Δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
3) Δέχεται υποψηφιότητες για την Θέση του Προέδρου
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 26/6/2024 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές και την ημέρα των εκλογών.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Για τον λόγο αυτό η οικονομική τακτοποίηση παλιών οφειλών για το δικαίωμα ψήφου ορίστηκε στο ποσό των 10€. 
Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας σε μαζική συμμετοχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις