Διπλή προσθήκη για τη Νίκη Βόλου

Το χτίσιμο του ρόστερ της Νίκης Βόλου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Οι κυανόλευκοι πρόσθεσαν ακόμη δύο καλαθοσφαιριστές στο δυναμικό τους, τους Κωνσταντίνο Μόσιο και Παναγιώτη Σπανόπουλο.
Οι σχετικές ανακοινώσεις:
ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΣΙΟΣ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μόσιο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 17χρονος Βολιώτης αθλητής έχει ύψος 1.88m και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως Point Guard και Shooting Guard.
Ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΕΒ Διμηνίου με την ανδρική ομάδα της οποίας έχει αγωνιστεί για τρεις χρονιές έχοντας βασικό ρόλο, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μάλιστα την σεζόν που μας πέρασε ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του που στέφθηκε πρωταθλήτρια Α2 ΕΣΚΑΘ, μετρώντας 254 πόντους με 19 τρίποντα σε 18 αγώνες.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου μπάσκετ και είναι χαρά μας να τον έχουμε στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Παναγιώτη Σπανόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 24χρονος Βολιώτης αθλητής έχει ύψος 2.01m και αγωνίζεται κυρίως ως Power Porward.
Ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΕΒ Διμηνίου και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ την περίοδο 2015-16. Επέστρεψε στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης Βόλου, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου και Αιολικό στην Α1 ΕΣΚΑΘ, μετέπειτα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακό Βόλου στην Γ’ Εθνική, ενώ αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (2021-2023).
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και στο πρωτάθλημα της National League 2, όπου παρά έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός περίπου 3 μήνες κατάφερε να μετρήσει 90 πόντους με 1 τρίποντο.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις