“Πρώτη” για τον Βόλο | Γκόμεζ: Θα είμαστε αμείλικτοι (pics)

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Βόλου. Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Χοακίν Γκόμεζ και των συνεργατών του.

Από τους ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, το «παρών» έδωσαν στην πρώτη συγκέντρωση οι τερματοφύλακες Κόβακς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος και ο νεαρός Παπαθανασίου, καθώς και οι Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου (επέστρεψε από τον Αιολικό, όπου είχε δοθεί ως δανεικός), Κίτσιος, Ράτσιτς, Τσοκάνης, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Κόμπα και Γκαρσία. Κανονικά προπονήθηκε με την ομάδα ο νεοαποκτηθείς Ολλανδός αριστερός μπακ Ίαν Σμέουλερς.
Μαζί με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκαν και ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 του συλλόγου.
Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους Χοακίν Γκόμεζ (προπονητής), Άντι Νιέμι (βοηθός προπονητή), Ιάσονα Βασιλειάδη (γυμναστή), Φίλιππο Μπολοβίνη (προπονητή τερματοφυλάκων), Στέφανο Αναγνώστου (αναλυτή).
Φυσιοθεραπευτές της ομάδας είναι οι Στέφανος Ζήσης και Κωνσταντίνος Παπαϊωάνου και φροντιστές οι Γιώργος Οκάογλου και Γιάννης Ντάφος.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στον Βόλο μέχρι την 1η Ιουλίου, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν παράλληλα και από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» θα μεταβούν στην Πορταριά μέχρι τις 10 Ιουλίου, όπου και θα δώσουν και το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι με τον Θησέα, πριν αναχωρήσουν στις 12 Ιουλίου για το Τορτζιάνο της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 
Γκόμεζ: Ο Βόλος θα είναι
μία δύσκολη και σκληρή ομάδα
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Χοακίν Γκόμεζ, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Βόλου τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στην ομάδα του Βόλου. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στην πρώτη προπόνηση. Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας είναι για να γνωριστούν οι ποδοσφαιριστές με το προπονητικό επιτελείο.
Έδειξα στους παίκτες κάποια βίντεο, θέλοντας να μεταφέρω το όραμα που έχω για την ομάδα, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.
Μας περιμένει μία απαιτητική χρονιά, για τον λόγο αυτό οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία.
Έχω έντονη προσωπικότητα, ως άτομο, είμαι ενεργητικός και δυναμικός και θέλω αυτά τα στοιχεία να τα βγάζει και η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Υπάρχουν κάποιες αξίες που έχω ως άνθρωπος, τις οποίες μοιράζεται και το σταφ, ενώ και ο πρόεδρος είναι απαιτητικός και θέλει η ομάδα να φτάσει ψηλά.
Η ομάδα θα σχεδιαστεί πάνω σε πέντε πυλώνες. Πρώτον, θα είμαστε μια πολύ δύσκολη και σκληρή ομάδα, την οποία οι αντίπαλοι δεν θα θέλουν να την αντιμετωπίσουν ξανά.
Η ομάδα δεν θα σταματά να αγωνίζεται και να παλεύει, ακόμη κι αν γίνονται λάθη. Θα φροντίζουμε σε κάθε περίπτωση να διατηρούμε το μυαλό μας καθαρό.
Θέλω να είμαστε μια ομάδα που θα είναι κυρίαρχη στο γήπεδο, που θα έχει την κατοχή και την μπάλα στα πόδια της, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θα είμαστε αμείλικτοι. Αν όλα τα παραπάνω τα κάνουμε σωστά, θα μπορέσουμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Τέλος, θα είμαστε μια «δεμένη» οικογένεια, η οποία θα υπερκαλύπτει τις όποιες αδυναμίες μας. Ελπίζουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στους φιλάθλους»

πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις