Επανεκκίνηση του Μαγνησιακού με Κουρουπη στο “τιμόνι”

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΣΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ” ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός ανακοινώνει με χαρά την πρόσληψη του Παναγιώτη Κουρούπη στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας του συλλόγου, την οποία θα καθοδηγήσει στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θεσσαλίας την περίοδο 2024-25.
Η ομάδα μας κάνει μία νέα αρχή φιλοδοξώντας να είναι ανταγωνιστική και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αναδείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Θεωρούμε ότι ο κατάλληλος άνθρωπος για να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο είναι ο Παναγιώτης Κουρούπης, τη δουλειά του οποίου θαυμάσαμε την περσινή σεζόν, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα Κ13 του συλλόγου μας. Η βελτίωση των παιδιών σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και το ήθος που επέδειξαν σε όλους τους αγώνες μας έκαναν υπερήφανους. Καλωσορίζουμε στην πρώτη ομάδα του Μαγνησιακού τον Παναγιώτη Κουρούπη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Ακολουθεί δήλωση του Παναγιώτη Κουρούπη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Μαγνησιακού Κώστα Γκουγκουλιά και γενικότερα τους ανθρώπους αυτού του ιστορικού συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Χωρίς αμφιβολία μας περιμένει όλους πολλή δουλειά, αλλά με υπομονή και επιμονή θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος του Μαγνησιακού, με γνώμονα και τη φιλοσοφία του συλλόγου να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις