Μετάλλια στο Ευρωπαϊκό τεχνικής για τρεις αθλητές της Νίκης Βόλου (pics)

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Βολιώτες αθλητές της Νίκης Βόλου και στην δεύτερη ημέρα των τελικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης στην Λιθουανία.
Ο Βασίλης Γιαννιτσάκης ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ διπλά πέδιλα εφήβων με χρόνο 43.10.
Βασίλης Γιαννιτσάκης: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος για τις σημερινές επιδόσεις μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εθνική ομάδα, τους γονείς μου και τους προπονητές μου».
Ο Βαγγέλης Σανίδας κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό των 100μ διπλά πέδιλα εφήβων με χρόνο 43.79.
Η Λυδία Παντελόγλου στο ίδιο αγώνισμα των 100μ διπλά πέδιλα νεανίδων με χρόνο 49.33 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Λυδία Παντελόγλου: «Η σημερινή κούρσα των 100μ ήταν για μένα ενα μάθημα και σκοπεύω στις επόμενες κούρσες να αντλήσω στοιχεία από αυτήν και να βελτιωθώ. Χαίρομαι που κατάφερα να ανέβω στο βάθρο στο ατομικό μου αγώνισμα, αλλά και στο ομαδικό. Οι κόποι οι δικοί μου και όσων με στηρίζουν ανταμείβονται και αισθάνομαι περηφανη για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής. Ελπίζω η τελευταία μέρα των αγώνων να έχει ανάλογα αποτελέσματα».
 
Με μια φανταστική κούρσα στα 4χ100μ διπλα πέδιλα mixed Εφήβων/Νεανίδων η ελληνική ομάδα με τους Σανίδα Βαγγέλη, Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Γιαννιτσάκη Βασίλη και Παντελόγλου Λυδία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιοστον τελικό με χρόνο 3.04.19 που αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
“Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και και στον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη. Καλή συνέχεια σε όλη την ελληνική αποστολή”, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις