Προχωρά τον σχεδιασμό ο Ξηροφώτος – Ποιες είναι οι πρώτες ανανεώσεις

Μπορεί στη Νίκη ακόμη να μην υπάρχουν ανακοινώσεις ωστόσο ο σχεδιασμός της ομάδας «τρέχει» και σύντομα θα επισημοποιηθούν συμφωνίες.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει πιάσει ήδη δουλειά καταστρώνοντας το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το τεχνικό τιμ έχει συμπληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Μάνος Αποστολίδης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και πάλι ο προπονητής τερματοφυλάκων έχοντας συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον νέο προπονητή της Νίκης. Όσον αφορά την τριάδα των πορτιέρε, εκτός του Γκαραβέλη που μετακόμισε στη Λειβαδιά, λίγες είναι οι πιθανότητες να συνεχίσουν οι Μπουργάνης και Κραβαρίτης.

Επαφές και συζητήσεις έχουν γίνει με παίκτες του περσινού ρόστερ ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τη Νίκη. Ο Αντώνης Αναστασίου είναι κοντά σε συμφωνία όπως και οι Πέττας και Λίταινας.

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που συζητάνε με άλλες ομάδες τις κατηγορίας όμως περιμένουν να έχουν μία συζήτηση με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Η Νίκη έχοντας εξασφαλίσει την αδειοδότηση έχει αρχίσει τις επαφές της με μεταγραφικούς στόχους που θα πλαισιώσουν το φετινό της ρόστερ. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχει κάνει πρόταση είναι ο Βολιώτης μέσος, Αχιλλέας Σαλαμούρας. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και εφόσον υπάρξει η χρυσή τομή, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης μετά από τέσσερα χρόνια.

Όσον αφορά το αίτημα της Νίκης για την μίσθωση του Σταδίου της Νεάπολης για τρία χρόνια αποκλειστικής χρήσης, η απάντηση του Δήμου Βόλου δεν ικανοποίησε τη διοίκηση των κυανολεύκων που αναμένεται να επανέλθει με αντιπρόταση. Βασική της διαφωνία είναι η παραχώρηση του γηπέδου και σε άλλη ομάδα για αγωνιστικές της υποχρεώσεις, «συνταγή» που δεν πέτυχε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις