Τέλος εννέα από τον Μακεδονικό

Την αποδέσμευση εννέα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Εκτός από τον Κλέτον Περντρέου, που ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ, δεν συνεχίζουν στον Μακεδονικό και οι Κώστας Τσαμούρης, Απόστολος Αδαμίδης, Μάρτιν Χάσεκ, Τάσος Μελετίδης, Λούκα Μπουλάτοβιτς, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Χρήστος Γρομητσάρης και Γιώργος Κουλούρης.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κλέτον Περντρέου (ενσωματώθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ), Κώστα Τσαμούρη, Απόστολο Αδαμίδη, Μάρτιν Χάσεκ, Τάσο Μελετίδη, Λούκα Μπουλάτοβιτς, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Χρήστο Γρομητσάρη και Γιώργο Κουλούρη, του οποίου ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ Β ολοκληρώθηκε.

Οι εννιά αθλητές έγραψαν μαζί με τους συναδέλφους τους μια από τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του Μακεδονικού, οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη της 3ης θέσης στον Α Όμιλο της Super League 2, επίτευγμα που πλέον θα κοσμεί το βιογραφικό τους.
Όλοι τους υπηρέτησαν για μια σεζόν τα πράσινα χρώματα, πλην του Μπουλάτοβιτς που μετακινήθηκε στην Ευκαρπία το 2022.

Άξια αναφοράς, τέλος, είναι η ανάδειξη του Περντρέου ως κορυφαίου τερματοφύλακα του Α Ομίλου, από την ψηφοφορία που έλαβε χώρα μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών όλων των ομάδων.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά και τους εννιά ποδοσφαιριστές για την πλούσια συνεισφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα τους!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις