Συνεχίζει με Λέντα στη Γ’ Εθνική ο Αστέρας Σταυρού – Ντεμαράζ ανανεώσεων!

Ανανέωσε και συνεχίζει στον πάγκο του Αστέρα Σταυρού και στη Γ’ Εθνική ο Βαγγέλης Λέντας.

Παράλληλα στην ομάδα της Φθιώτιδας ανανέωσαν ο άμεσος συνεργάτης του Λέντα, Δήμος Σπυριδάκης και ο επιθετικός Γιάννης Κακκάβας, ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Μόσχος, ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Αντωνόπουλος, ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσάμης, ο μεσοαμυντικός Αλέξανδρος Μαλισσόβας, ο μέσος Γιάννης Λάππας, ο μεσοεπιθετικός Αντώνης Δρόσος, ο τερματοφύλακας Νίκος Μαγκλάρας, ο Γιάννης Παλιάκος και ο Νίκος Κουδουνάς.

Η ανακοίνωση:

«Μαζί θα συνεχίσουμε και την νέα χρονιά στην Γ εθνική κατηγορία. Σε συμφωνία ήρθε ο σύλλογος μας αυτές της ημέρες με τον coach των επιτυχιών Vaggelis Lentas ο πολλά υποσχόμενος προπονητής θα οδηγήσει και την νέα σεζόν την ομάδα μας στο δρόμο της επιτυχίας, όπως έγινε και την περασμένη επιτυχημένη χρονιά έτσι και φέτος η συνταγή δεν αλλάζει. Ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα υπομονή και όλα θα πάνε καλά coachaρα Forza Αστέρας Σταυρού».

Όπως προαναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση η συνταγή δεν αλλάζει. κοντά μας θα είναι και ο coach Δημος Σπυριδάκης (η καρδιά του προπονητικού team) ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο μας και μαζί με τον coach και τους παράγοντες του συλλόγου θα σχεδιάσουν την χρόνια της ομάδα μας Forza Αστέρας Σταυρού

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις