Κούρτογλου: «Mε όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου της ανόδου»

Με την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Αγία Άννα, ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, Αλέξανδρος Κούρτογλου, προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Η έναρξη της συνεργασίας μου με την Αγία Άννα αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική τιμή. Ο σύλλογος, παρά τα λίγα χρόνια ζωής του, έχει πλέον τη δική του ιστορία, με μία σταθερά ανοδική πορεία στο εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Ο τρόπος λειτουργίας του οργανισμού αποτελεί διαφήμιση για το βολιώτικο ποδόσφαιρο, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, όσο και στο επίπεδο των νεαρών ηλικιών.

Τις προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν, σε επίπεδο πρώτης ομάδας, έγιναν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες, οι οποίες, όμως, δεν απέδωσαν καρπούς κι η ομάδα δεν άλλαξε κατηγορία, χάνοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική για λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι που την διοικούν, αποτελούν -δυστυχώς- εξαίρεση στον κανόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας χτίσει τον προγραμματισμό τους, σε μακροχρόνιο πλαίσιο, χωρίς να “εξαφανίζονται” διά μαγείας από το προσκήνιο. Είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να ανέβει κατηγορία, κάτι που, φυσικά, αποτελεί και τον στόχο της, γεγονός που με έκανε να αποδεχτώ και την πρότασή της.

Αυτό που μπορώ να δώσω εγώ στην ομάδα είναι η περαιτέρω προσήλωση στον στόχο, με περισσότερη ένταση. Θέλουμε να “παντρέψουμε” την ποιότητα που, αδιαμφισβήτητα, διαθέτει η ομάδα με τον νεανικό ενθουσιασμό και τις φιλοδοξίες όλων μας. Γνωρίζω το επίπεδο του ποδοσφαίρου στον Βόλο από τις προηγούμενες φορές που δούλεψα εδώ, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, κι είναι αρκετά ανταγωνιστικό, θα έλεγα. Ομάδες σαν την Αγία Άννα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν στο τοπικό ποδόσφαιρο, εκπροσωπώντας το σε εθνική κατηγορία. Είμαστε σε φάση καθημερινής επικοινωνίας, συνεννόησης και συνεργασίας με την διοίκηση, ώστε να θωρακίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αγίας Άννας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θέλω να τους το ανταποδώσω, βοηθώντας με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να έρθει φέτος η επίτευξη του στόχου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις