Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Νέα Αρτάκη

Νέο διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τη Νέα Αρτάκη.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση απέκτησε τον 21χρονο στόπερ, Χάρη Κατσογιάννη και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Πάνου.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟ.

Ο Νικος Πάνου (2005) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τον προηγούμενο χρόνο αγωνιζόταν στην ομαδα του ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΛΑΜΨΑΚΟΥ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ15 Κ17 του ΠΑΟΚ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ».

 

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΗ.
Ο Χαρης Κατσογιαννης (2003) αγωνίζεται ως Κεντρικός Αμυντικός και τον προηγούμενο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στην ομαδα του Εθνικού Πειραια στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες του ΤΗΛΗΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Ολυμπιακό Πειραια στις ομάδες Κ17, Κ19.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις