Τριπλή μεταγραφική “βόμβα” από Σαρακηνό με …επιβεβαίωση από την Αγία Άννα

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Γιάννη Σίμου στο CLASICO του ΒΟΛΟΣ 98.6 αποκάλυψε τριπλή μετακίνηση από την Αγία Άννα στον Σαρακηνό.

Ο κ. Σίμος θέλοντας να διαψεύσει την αναφορά ενός εκ των συντελεστών της εκπομπής που ανέφερε ότι η Αγία Άννα αθετεί τη συμφωνία που υπάρχει και δεν δίνει τα δελτία στους ποδοσφαιριστές της, αποκάλυψε πως πρόκειται για τους Ιάσονα Παπαδημητρίου, Σάμπα Φαγιέ και Τάσο Τσελεπή οι οποίοι θα μετακινηθούν στον Σαρακηνό. Η μετακίνησή τους θα οριστικοποιηθεί όταν θα επιστρέψει ο Κώστας Τσιουρέλης από την Σκόπελο που βρίσκεται αυτές τις μέρες.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Σαρακηνού, Θεόδωρος Γκλαβίνης που επικοινώνησε με την εκπομπή αναφέροντας χιουμοριστικά ότι θα κάνει πρόταση στον Γιάννη Σίμο για το γραφείο Τύπου της ομάδας, μιας και ανακοίνωσε τις τρεις μεταγραφές.

Εφόσον ολοκληρωθούν τα τυπικά και ο Σαρακηνός αποκτήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές ο ιστορικός σύλλογος αποκτά δικαίως τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις