Φιλικό με Κηφισιά ο Ολυμπιακός Βόλου

Φιλικό με την Κηφισιά θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Βόλο. Εκείνη την περίοδο η Κηφισιά θα κάνει προετοιμασία στην Πορταριά.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Η στιγμή της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της Κηφισιάς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει.

Από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ τη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της Κηφισιάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Γι ακόμη μία χρονιά, η Κηφισιά θα καταλύσει στο “Hotel Pantelidis” και θα “χτιστεί” εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης”.

Η επιστροφή στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σε αθηναϊκό έδαφος, όπου θα παραμείνουν για δώδεκα μέρες μέχρι την Πέμπτη 29 Αυγούστου, οπότε η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό την Πορταριά.

Η αποστολή της Κηφισιάς θα παραμείνει στο Αθλητικό Κέντρο της Πορταριάς έως τις 6 Σεπτεμβρίου, πριν επιστρέψει στη βάση της.

Στο διάστημα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Κηφισιά έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή έξι φιλικών αγώνων:

Στις 10 Αυγούστου με τα Χανιά στην Πτολεμαΐδα
Στις 13 Αυγούστου με τον Πιερικό στην Πτολεμαΐδα
Στις 25 Αυγούστου με τον Πανιώνιο στην Αθήνα
Στις 28 Αυγούστου με τον Αστέρα Καισαριανής στην Αθήνα
Στις 1 Σεπτεμβρίου με τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο
Στις 6 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ στη Λάρισα

*Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Κηφισιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις